TWL-koulutukset

MT – Muuttunut työelämä
(TWL – Transformed Working Life)

ICCC:n tarjoama Muuttunut työelämä –koulutus varustaa työelämään kristillisen
arvopohjan soveltamisen avulla ja ymmärtämään aikaamme paremmin.

Usein kysymme: Voinko olla reilusti kristitty samalla kun olen lääkäri, insinööri tai sosiaalityöntekijä? Välittääkö Jumala minun työelämästäni ja asuinpaikastani? Voiko Jumalan valtakunta tulla ilmi minun kauttani? Mitä Raamatusta löytyvän elämän mallin tuominen työelämääni voi tarkoittaa, ja miten se voi toteutua? Tämä ei ole vain mahdollista, vaan se voi olla myös todellisuutta elämässäsi.

Miten TWL (MT) -koulutus auttaa sinua?

Opit ymmärtämään, että työ on ihmisen alkuperäinen kutsumus. Työlläsi on todellinen merkitys, kun koet toteuttavasi tätä kutsumusta, kun palvelet ihmisiä.

Opit soveltamaan Raamatusta nousevia periaatteita työelämässä uskon ja kokemuksen kautta. Se vapauttaa sinut tuottamaan hyvää hedelmää ja olemaan osa jatkuvaa luomistyötä.

TWL (MT)-koulutus ohjaa sinut pois omavoimaisesta ja itsekkäästä humanistisesta ajattelusta lähimmäisiä huomioivaan ja palvelevaan ajatteluun. Luottamus Jumalaan arkipäivän tilanteissa antaa levon ja vapauden, jota varten sinut ja työelämäsi on luotu.

Kursseja järjestetään joitakin kertoja vuodessa. Voimme järjestää koulutuksen myös sinun yrityksessäsi tai yhteisössäsi. Opetus on saatavana myös videona, jota voi hyödyntää alueilloissa ja pienryhmissä.