Tulevat tapahtumat

SYYSSEMINAARI VAASASSA
PE 16.- SU 18.10.2020


Paikka: Sion, Laivakatu 11, VAASA
(Sunnuntain tilaisuus Helluntaisrk, Asemakatu 24)

Vahva näky – luja perusta
Avaimia kutsun toteutumiseen työ- ja liike-elämässä

Pääpuhujana Carl-Gustaf Severin. 

OHJELMA JA ILMOITTAUTUMINEN EsiteBrochyr

Tervetuloa ICCC:n syysseminaariin Vaasaan. ICCC:n tapahtumien tavoitteena on, että voisit kuulla jotain Jumalalta omaan työhösi ja tulevaisuuteesi liittyen, saisit rohkeutta edetä kuulemaasi päämäärää kohti ja voisit kokea, että ICCC on yhteisö, joka auttaa sinua toteuttamaan Jumalan tahdon ja suunnitelman elämässäsi.

Syysseminaarimme teema pohjautuu Habakukin kirjan toisen luvun alun jakeisiin (Hab. 2:1-4). Se käsittelee Sanan kuulemisen ja tekemisen jännitettä. Habakuk seisoo vartiopaikalla ja odottaa, mitä Herra puhuu. Profeetta haluaa kuulla, ymmärtää suunnan ja toimia kuulemansa mukaisesti. Sanotaan, että Israelin ensimmäisellä johtajalla, David Ben Gurionilla, oli tämä ainutlaatuinen kyky käsitellä näkyä (tulevaisuutta) ja nykyhetkeä samanaikaisesti. Tämä kyky erotti hänet muista johtajista ja mahdollisti haastavien tavoitteiden saavuttamisen.

Tämän päivän työelämässä tarvitsemme Habakukin ja Ben Gurionin tavoin kuulla Herraa arjessa ja ymmärtää suunta, jota kohti kulkea. Eri toimialojen, yhteiskunnan ja arvojen muutos on niin nopeaa, että ilman vahvaa näkyä ja lujia arvoja, suuntamme katoaa helposti. Siksi on tärkeää ”seisoa omalla vartiopaikalla” ja kuulla, mitä Herra puhuu meille työelämäämme ja tehtäväämme liittyen sekä uskaltaa toimia näkymme ja arvojemme mukaisesti.

Tervetuloa!

ICCC Suomen johtokunta